Wij verwelkomen onze nieuwe afstudeer stagiair Geert Boudewijns

Per 1 februari 2017 zal Geert Boudewijns het team van Match Plan Corporate Finance gaan versterken als afstudeer stagiair. Geert studeert aan de Avans University of Applied Sciences in Breda en volgt daar de studie International Financial Management.

Geert heeft affiniteit met ondernemers en de aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken. Hij is afkomstig uit een ondernemersfamilie en is sterk betrokken geweest bij de (internationale) groei en werkzaamheden van deze ondernemingen.

In 2013 heeft Geert bewust gekozen voor de studie International Financial Management, dit om onder andere ervaring op te doen op het gebied van internationale bedrijfseconomie. Zo heeft hij in 2015 een semester stage gelopen als Junior Auditor bij Wilkins Kennedy LLP in Southampton (UK), en in 2016 heeft hij daarna succesvol zijn minor Finance aan de LIUC Università Carlo Cattaneo in Castellanza (ITA) afgerond.

De binding die Geert ervaart met het ondernemerschap, zijn passie voor financiële onderwerpen en de snelle leercurve die hij kan opdoen bij een professionele M & A boetiek hebben hem doen kiezen voor Match Plan. Geert gaat de komende tijd onderzoek verrichten naar de mogelijkheden om de internationale relaties en netwerken van Match Plan verder uit te breiden. Daarnaast zal Geert actief betrokken worden bij de lopende opdrachten van Match Plan.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie