Match Plan bij vijftig belangrijkste advieskantoren in bedrijfsfinanciering

Match Plan Corporate Finance is onlangs door Brookz Magazine (http://www.brookz.nl) opgenomen in de lijst van de vijftig belangrijkste advieskantoren van Nederland op het gebied van bedrijfsfinanciering. Brookz is het magazine voor professionals dat zich richt op groei, durfkapitaal en bedrijfsovernames.

De lijst behelst zelfstandige advieskantoren die zich voornamelijk richten op MKB-bedrijven. Voor MKB bedrijven en ondernemers kan de behoefte aan externe bedrijfsfinanciering ontstaan door verschillende gebeurtenissen. Denk hierbij aan een sterke autonome groei binnen uw bedrijf, een overname van een andere onderneming of door een overdracht. De financiering van uw bedrijf kan op meerdere manieren worden ingevuld. Match Plan Corporate Finance kan u adviseren welke financieringsvorm het beste aansluit bij uw specifieke behoefte, waarna wij u kunnen begeleiden bij het verkrijgen van de benodigde financiering.

Bent u overtuigd van onze expertise en wilt u graag alvast een vrijblijvend advies ontvangen omtrent bedrijfsfinanciering, neem dan contact met ons op!

Onderstaand vind je een link naar de lijst van de vijftig belangrijkste advieskantoren op het gebied van bedrijfsfinanciering:
http://www.brookz.nl/brookz-finance-top-50

Deel met uw netwerk

Geef een reactie