Menu Sluiten
Sluiten
De Ronde Venen

De Zonnestraaltjes – Bedrijf verkopen

Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan Begeleidt De Zonnestraaltjes bij de verkoop aan KidsFoundation.

Match Plan is wederom betrokken geweest bij een succesvolle overname in de kinderopvang. Match Plan heeft De Zonnestraaltjes, een kinderdagverblijf uit Bleiswijk, mogen begeleiden bij de verkoop aan KidsFoundation.

Logo-rest200
Kinderdagverblijf verkopen of aankopen

Referentie

Beschrijving De Zonnestraaltjes

Tien jaar geleden besloten twee zussen hun eigen kinderdagverblijf op te zetten: De Zonnestraaltjes. Kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes is gevestigd in Bleiswijk en is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf. Door de kundige en gediplomeerde medewerkers kunnen ouders er op rekenen dat hun kinderen in goede handen zijn. kinderdagverblijf De Zonnestraaltjes biedt opvang voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar en werkt met horizontale groepen. Na tien mooie jaren zijn de zussen toe aan een volgende stap. Per 1 mei 2021 zal het kinderdagverblijf zich aansluiten bij KidsFoundation.

Referentie

Over KidsFoundation

KidsFoundation is een organisatie waarbinnen verschillende toonaangevende kinderopvangorganisaties samenwerken met maar één gezamenlijk doel: ouders de best denkbare en meest gewaardeerde kinderopvang bieden in hun eigen buurt. Professioneel georganiseerde kinderopvang met een lokaal karakter.

kinderopvangverkopen4
kinderopvangverkopen1

Referentie

Reden van overname

Match Plan heeft alle aandeelhouders gedurende het gehele verkooptraject bijgestaan. Het zwaartepunt lag bij het beoordelen van de indicatieve biedingen op basis van een high level waardebepaling. Waarna Match Plan de aandeelhouders heeft begeleid bij de onderhandelingen, de vastlegging in een intentieovereenkomst, het due diligenceproces en de vastlegging van de overeengekomen afspraken in de definitieve contractdocumentatie.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft De Zonnestraaltjes in het volledige verkoopproces bijgestaan. Onderdeel hiervan was onder andere een indicatieve waardering van de onderneming, het opstellen van een informatiememorandum en het voeren van de onderhandelingen. Dit alles gedurende bijzondere marktomstandigheden door COVID-19. Vanuit Match Plan zat onze overnamespecialist kinderopvang Arno Dielesen en consultant Raymon Kouwenhoven in het dealteam.

Wilt u ook uw kinderdagverblijf verkopen of juist een kinderdagverblijf overnemen? Kijk dan op onze pagina algemene branchepagina kinderopvang of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze overnameadviseur kinderopvang.

kinderdagverblijf verkopen
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV