in-lite


Match Plan heeft de directeur en aandeelhouder, Jürgen van Dijk, begeleid bij de verwerving van de resterende aandelen in Juraro Holding B.V. (handelsnaam: in-lite). Na deze uitkoop heeft Jürgen van Dijk via zijn personal Holding 100% van de aandelen in eigendom.

Beschrijving onderneming
Juraro Holding B.V. is de houdstermaatschappij van in-lite. De onderneming is gevestigd te Langerak en is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van toonaangevende buitenverlichting. De producten worden ontwikkeld voor de luxere tuinen, waar een totaaloplossing voor verlichting wordt aangeboden. In-lite ontwerpt en ontwikkelt haar producten zelf en is thans marktleider in Nederland. Daarnaast exporteert zij haar producten naar onder meer Scandinavië, Benelux, Duitsland en Noord Amerika.

Rol van Match Plan Corporate Finance
Match Plan heeft ten behoeve van de aandeelhouders een waardering opgesteld. Daarnaast heeft zij de financieringsmogelijkheden in het kader van een voorgenomen transactie in kaart gebracht.

Vervolgens heeft Match Plan, Jürgen van Dijk begeleid bij de vastlegging van de overeengekomen afspraken in een intentieovereenkomst, het aantrekken van  de benodigde overname- en werkkapitaalfinanciering en in samenwerking met AKD de vastlegging van afspraken in de verschillende contracten.

Deel met uw netwerk