Menu Sluiten
Sluiten

NulVier Kinderopvang

Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf overnemen

Match Plan heeft NulVier Kinderopvang bij meerdere overnametrajecten begeleid.

Match Plan heeft NulVier Kinderopvang bij meerdere overnametrajecten begeleid. Waaronder:

  • De overname van Kids Talent in Heeze.
  • Een fusie met kinderopvang Joepie
  • Een management buy-out
  • Verkoop van de organisatie

De directie / aandeelhouders van Symduose B.V., Monic Holman en Arno Dielesen, zijn in dit laatste traject succesvol begeleid bij het aangaan van een strategische samenwerking van NulVier Kinderopvang B.V. met Norlandia Kinderopvang B.V.

NulVier Kinderopvang logo
Een bedrijf overnemen

Referentie

Beschrijving NulVier Kinderopvang

NulVier is een kinderopvang organisatie in Noord-Brabant waar het op 16 locaties kinderopvang diensten aanbiedt. De onderneming is gevestigd in Boxtel en heeft momenteel circa 125 medewerkers.

De diensten die NulVier aanbiedt betreffen onder andere dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang voor kinderen tussen de 0 – 13 jaar. Gedurende de afgelopen jaren is NulVier ondanks de economische recessie, in staat geweest door te groeien tot een marktbepalende speler in Midden en Oost Brabant. Dit heeft zij bewerkstelligd door diverse acquisities, maar zeker ook door autonome groei bij haar eigen locaties. In 2015 bestond NulVier 15 jaar en zij is op dit moment optimaal gepositioneerd om te profiteren van een aantrekkende markt. Om op langere termijn de continuïteit van NulVier te waarborgen, hebben Monic Holman en Arno Dielesen besloten om de strategische samenwerking met Norlandia Kinderopvang B.V. aan te gaan. Alle vestigingen van NulVier zullen behouden blijven en daar waar mogelijk zullen nieuwe locaties geopend worden. Ook zal de bedrijfsidentiteit van NulVier volledig behouden blijven.

Referentie

Beschrijving Norlandia Kinderopvang B.V.

Norlandia Kinderopvang B.V. is onderdeel van Norlandia Care Group uit Noorwegen. Norlandia Care Group heeft 5.750 medewerkers en bestaat uit drie divisies: Kinderopvang, Zorghotels en Ouderenzorg. Norlandia Care Group is werkzaam in Noorwegen, Zweden, Finland en Nederland. De kinderopvang tak heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, mede door samenwerkingen en acquisities. Zo heeft Norlandia het voormalige Kindex B.V. in Nederland overgenomen. De samenwerking met NulVier is door Norlandia Kinderopvang B.V. ingegeven door strategische en synergetische overwegingen.

Bedrijf verkoop klaar
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Beschrijving Kinderopvang Joepie

Kinderopvang Joepie is al 13 jaar actief in de Kinderopvang en op 3 verschillende locaties actief in Heeze. Bij Joepie zijn thans een 20-tal medewerkers in dienst die dag-, buitenschoolse-, tussenschoolse opvang verzorgt. Additioneel worden peuter(speelzaal) arrangementen aangeboden.

Beide kinderopvang organisaties hebben vestigingen in Heeze. Door middel van de fusie zullen beide organisaties in staat zijn hun pedagogische krachten, kennis en ervaring te bundelen. De gezamenlijke organisatie NulVier Joepie is sinds 2014 kinderen gaan opvangen in het Kindcentrum De Nieuwe Hoeven, waar men terecht kan voor voorschoolse, naschoolse en buitenschoolse opvang.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft in een eerdere fase Monic Holman en Arno Dielesen begeleid bij een management buy-out en diverse acquisitie trajecten. Tevens heeft Match Plan, Monic en Arno gedurende het gehele proces met Norlandia bijgestaan.

Met de formalisering van deze samenwerking tussen NulVier en Norlandia Kinderopvang heeft Match Plan als overnameadviseur kinderopvang haar focus op de sector en familiebedrijven onderstreept. Wij zijn uw betrouwbare partner bij zowel het kopen van een kinderopvang of het verkopen van een kinderopvang.

Bedrijf verkoop klaar
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Terugblik met de klant

Wat is de meerwaarde van Match Plan gedurende het verkooptraject?

Match Plan is gedurende het hele traject professioneel. Dit zorgt ervoor dat ze de emoties van verkopers / kopers kunnen “reguleren”. Daarnaast hebben ze grote kennis van de kinderopvangbranche, overnames en fusies en zijn ze deskundig op alle facetten die bij een overdracht aan de orde komen.

Zou u Match Plan adviseren bij vrienden en bekenden?

Ja, wij zouden Match Plan adviseren. De medewerkers zijn betrouwbaar, ze doen wat ze zeggen (komen afspraken na), handelen snel en zijn prettige mensen.

Een bedrijf overnemen

Ook een bedrijf overnemen?

Maak kennis met onze aanpak! Download de whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een bedrijf overnemen, wat komt er op u af
Erik Smidt - Partner Match Plan

Meer weten over de diensten van Match Plan?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV