Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Pronk ergo

Pronk ergo – Bedrijf overnemen

Bezoek hier de website van Ondernemend Kapitaal
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf overnemen

Match Plan begeleidt investeringsmaatschappij Ondernemend Kapitaal bij de overname van Pronk ergo

Match Plan heeft investeringsmaatschappij Ondernemend Kapitaal opnieuw begeleid bij een overname. Ondernemend Kapitaal heeft recentelijk 100% van de aandelen verworven in Pronk ergo, een specialist voor woningaanpassingen.

Pronk ergo logo
Over Ondernemend Kapitaal
Referentie

Over Ondernemend Kapitaal

Ondernemend Kapitaal is een pragmatische en ondernemende groep van investeerders welke investeert in MKB- en familiebedrijven. De groep is in 2018 onder begeleiding van Match Plan en accountantskantoor de Groof (huidige Flynth) gestart. Het doel is om succesvolle ondernemers gezamenlijk te laten participeren in bestaande organisaties en deze naar een hoger plan te brengen. Dit vindt plaats door het stimuleren, faciliteren en financieren van groei, inzet van relevante netwerken en inbreng van kennis en ondernemerschap. De meeste investeerders zijn voormalig klant van Match Plan welke na de verkoop van hun bedrijf aansluiten bij deze gecommitteerde investeringsgroep.

Referentie

Over Pronk ergo

Pronk ergo, met meer dan 30 jaar ervaring, is een betrouwbare partner in het leveren van ergonomische hulpmiddelen en woningaanpassingen voor mensen met verschillende beperkingen. Dankzij samenwerking met revalidatiecentra en ergotherapeuten worden geavanceerde aanpassingen ontwikkeld voor mensen met diverse functiebeperkingen. Het doel is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten functioneren. Pronk ergo doet dit op het gebied van keukens, sanitair, meubilair en tilliften, zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Met een streven naar innovatie en een sterke focus op ergonomische oplossingen heeft ze een sterke positie verworven in de markt voor ergonomische producten.

Over Pronk ergo
Rol van Match Plan x Pronk ergo
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Ondernemend Kapitaal geadviseerd vanaf het moment dat zij de concrete interesse in Pronk ergo hadden. Zo hebben we onder andere een high-level waardering uitgevoerd, het boekenonderzoek gecoördineerd, de bancaire financiering gearrangeerd, de transactiedocumentatie opgesteld en hier vervolgens bespreking en onderhandelingen over gevoerd.

Tijdens dit proces hebben wij prettig samengewerkt met Jacco Schudde, Erwin Wilbrink en Simone Kriekaart van Marktlink. Vanuit Match Plan zaten Floris Stevelmans, Phil van Mulken, Matthias Duijzer en Leon Koorevaar in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV