Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft de aandeelhouders van Trident B.V. begeleid bij de verkoop van 100% van hun aandelenbelang aan Wärtsila.

Match Plan heeft de aandeelhouders van Trident B.V. begeleid bij de verkoop van 100% van hun aandelenbelang aan Wärtsila. Dit in samenwerking met onze partner Rijkse Accountants en Adviseurs en NPL Advies.

Trident2
Een bedrijf overnemen

Referentie

Beschrijving Trident

Trident is een onderneming welke innovatieve onderwater diensten levert. Het heeft zich in 25 jaar gespecialiseerd tot een expert in reparaties, onderhoud en inspecties van schepen en andere machines zonder deze aan land te brengen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland maar het heeft ook filialen in Italië, Spanje en de Canarische Eilanden. Karakteristiek en kenmerkend voor de activiteiten van Trident zijn het innovatieve karakter van de oplossingen die geboden worden.

Referentie

Beschrijving Wärtsilä

Wärtsilä is de wereldleider in technologische innovaties voor de marine en energiemarkt. Ze focussen zich hierbij op de volledige levenscyclus van het machinepark van de klanten, waarbij duurzaamheid en efficiency voorop staan. Wärtsilä had in 2017 met ca. 18.000 werknemers een netto winst van € 4,9 miljard gegenereerd.

Bedrijf verkoop klaar
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Terugblik met de klant

“Met de hulp van Match Plan zijn we erin geslaagd ons bedrijf succesvol te koppelen aan een grote multinational in een 100% aandelentransactie. Erik Smidt en zijn collega’s zijn erin geslaagd ons door het gecompliceerde internationale verkooptraject te loodsen met altijd veel enthousiasme, inzet en kennis zonder onze uitgangspunten uit het oog te verliezen.” – Adrie Huijbregts, Trident

“Achteraf bekeken was het zonder de vakkundige kennis en inzet van Match Plan een zeer moeilijk verhaal geweest om tot deze succesvolle acquisitie te komen. Ondanks een zeer goede verstandhouding en werkrelatie tussen de kopende partij en ons, kom je toch in situaties terecht die de deal zouden kunnen verbreken en/of de toekomstige relatie beschadigen. Match Plan is hier de ideale buffer voor geweest die op de juiste momenten met alternatieve oplossingen kwam. Gedurende het hele traject heb ik altijd het vertrouwen gehad dat onze belangen goed werden behartigd.” – William Winters, Trident

Bedrijf verkopen

Nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen in de industrie & productie branche?

Download de whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sector update industrie en productie
Hans van de Pas - Team

Meer weten over de diensten van Match Plan?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV