Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - UBO Agency

UBO Agency – Bedrijf overnemen

Bezoek hier de website van UBO Agency
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf overnemen

Match Plan begeleidt UBO Agency met de acquisitie van ContentXperience

Match Plan heeft de aandeelhouders van UBO Agency begeleid met de acquisitie van ContentXperience. Door de overname kunnen de bedrijven hun gemeenschappelijke doelgroep in de IT-sector nog effectiever bedienen. Dit is de tweede overname in de actieve buy and build strategie van UBO Agency.

UBO Agency logo
Over UBO Agency
Referentie

Over UBO Agency

UBO Agency is een full-service growth marketing agency en is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Ze zijn gespecialiseerd in bedrijfsgroei en realiseren dit bij ondernemingen door te focussen op vier programma’s: omzet verhogen door meer leads te genereren, een sterk merkidentiteit maken, een sterk werkgeversmerk maken en digitale aanwezigheid creëren. Door middel van een buy and build strategie wil UBO Agency in de lange termijn groeien in de markt om zo toonaangevend te worden binnen de branche.

Referentie

Over ContentXperience

ContentXperience, opgericht in 2008 en gevestigd in Arnhem, is een full-service IT-marketing bureau. Ze zijn gespecialiseerd in branding, digital marketing, contentcreatie, analyse website en marketing automation. Ze streven naar data gedreven werken en gebruiken hier verschillende geavanceerde dataplatform-, analyse- en marketing-automation-tools voor.

Over ContentXperience
Rol van Match Plan x UBO Agency
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van UBO Agency gedurende het gehele acquisitieproces bijgestaan en geadviseerd. We hebben onder meer begeleiding geboden bij het identificeren van potentiële ondernemingen, het benaderen van partijen, de begeleiding van de intentieovereenkomst tot het opstellen van de transactiedocumentatie. Samen met accountants is het boekenonderzoek, contracten en contact met de notaris afgerond.

De opdracht is namens Match Plan uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Rens Knevels, Matthias Duijzer en Sophie Koelma.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV