Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Match Plan Tilburg

Match Plan opent dit najaar een kantoor in Tilburg

19 oktober 2023

Lees verder
Terug naar nieuwsberichten
Nieuws

Match Plan Tilburg

Wij zijn erg trots de opening aan te kondigen van een nieuw kantoor aan het Panhuijsenpad 5 in Tilburg. De keuze om zich nu ook in Tilburg te vestigen komt voort uit de aanhoudende groei die wij doormaken en de relatief grote klantenkring in het zuiden van Nederland.

Vooraanzicht kantoor Tilburg - Match Plan
Impressiefoto binnenkant kantoor Tilburg - Match Plan
Nieuws

Keuze voor Tilburg

Het nieuwe kantoor in Tilburg is een strategische zet om enerzijds in de nabijheid van (potentiële) klanten en anderzijds dicht bij nieuwe – en bestaande – collega’s in het zuidelijke deel van het land gevestigd te zijn. Momenteel is de aannemer hard aan de slag om, naar verwachting, het kantoor medio december op te leveren voor de opening.

Partner Erik Smidt, woonachtig in regio Tilburg, over deze stap:

“Door een kantoor te openen in Tilburg, brengen we Match Plan nog dichter bij onze relaties in het zuiden van Nederland. We hebben afgelopen jaren vele klanten in de regio bediend. Denk daarbij aan: Indicia, Happy Horizon Groep, VDA Group, Aquilum Group, Conbit, ART Group, Klantenvertellen, Metaalcenter Driessen en Strikolith. We merken dat (potentiële) klanten en andere relaties het prettig vinden als wij dichter in de buurt zitten. Daarnaast stelt deze nieuwe vestiging ons ook in staat om nog aantrekkelijker te zijn voor onze huidige en toekomstige collega’s. Ook voor de Finance studenten aan de Tilburg University zijn wij een interessante partij, aangezien er weinig fusies en overnamekantoren in de regio zitten. Match Plan heeft momenteel een 8-tal vacatures openstaan voor zowel starters als ervaren medewerkers. We kijken uit naar deze nieuwe stap en het versterken van onze aanwezigheid in Tilburg en het zuiden van Nederland.”

Partner Erik Smidt - Match Plan
Helemaal rechts Leon Koorevaar vestigingsdirecteur Match Plan Tilburg
Nieuws

Vestigingsdirecteur Leon Koorevaar

Leon Koorevaar zal de rol van vestigingsdirecteur van het nieuwe kantoor in Tilburg op zich nemen. Leon is sinds 2021 Director bij Match Plan en sinds 2006 actief op het gebied van fusies en overnames. Hij heeft zich gespecialiseerd in acquisities, verkoopopdrachten, acquisitie financieringen en waarderingen. Daarnaast heeft hij in het verleden bij ING veel ervaring opgedaan met het opbouwen en samenstellen van nieuwe teams. In 2020 heeft Leon de postdoctorale opleiding Business Valuation afgerond aan de TIAS University en is hij beëdigd als Register Valuator.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV