Menu Sluiten
Sluiten
Header desktop Indicia
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Indicia acquireert PEP

Online marketing- en contentspecialist PEP is de nieuwste uitbreiding van full service internetbureau Indicia. De combinatie van digital marketingdiensten met hoogwaardige data- en technologie expertise resulteert in een nog breder dienstportfolio van Indicia. Dit stelt Indicia in staat als onafhankelijk, niet-investor driven bureau haar belofte aan klanten te realiseren: organisaties slimmer laten werken door de inzet van online oplossingen.

Indicia heeft de ambitie om versneld te groeien door een focus op data en technologie. Dit bereikt zij enerzijds door organische groei en anderzijds door de overnames van ondernemingen die actief zijn op het snijvlak van data, technologie en marketing.

Indicia logo
Beschijving Indicia

Referentie

Indicia: hét digital agency voor de succesvolle DGA’s

Het Tilburgse Indicia is opgericht in 1996 en er werken ongeveer 125 medewerkers. Indicia is gespecialiseerd in het ontsluiten van relevante data uit alle typen systemen en deze data via verschillende interfaces (i.e., portalen, dashboards, sites, apps) effectief in te zetten voor klanten. Zo verbindt Indicia bijvoorbeeld 90% van de data in de Nederlandse fashion industry en maken haar datamanagementoplossingen geautomatiseerde administratie mogelijk tussen leveranciers, werkgevers en medewerkers. Dit doet zij ook voor klanten als Achmea, het ministerie van Financiën en Versplatform.  Ook Indicia’s online marketingdiensten maken slim gebruik van data voor klanten als Zekur, DMG, Superunie en AWVN. De overname van PEP impliceert een flinke impuls op het gebied van online marketing en creatieve content creatie. Het bestaande online marketingteam en Indicia’s (animatie-) studio zijn uitgebreid met video, fotografie en grafische vormgeving.

Referentie

Rol Match Plan

“Match Plan heeft ons gedurende het hele acquisitieproces naar volle tevredenheid bijgestaan”, vertelt Carlo Korssen (CEO Indicia). “Match Plan was een waardevolle sparringpartner, zowel op het gebied van waardering, biedingen en due diligence-onderzoek, als bij het aantrekken van financiering en het opstellen en uitonderhandelen van de transactiedocumentatie in de lead.” Zowel Indicia als Match Plan kijken dan ook terug op een fijne samenwerking.

Vanuit Match Plan zaten Erik Smidt, Leon Koorevaar, Yvo Bruin en Matthias Duijzer in het dealteam.

Rol Match Plan – Indicia
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV