Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Falke & Verbaan

Falke & Verbaan – Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van Falke & Verbaan
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Falke & Verbaan bij de verkoop aan Zorg van de Zaak

Match Plan heeft een deel van het verkoopproces van Falke & Verbaan begeleid. De nieuwe eigenaar, Zorg van de Zaak, versterkt met de overname haar positie als toonaangevend adviesbureau op het gebied van duurzame inzetbaarheid versterkt. Falke & Verbaan blijft binnen Zorg van de Zaak herkenbaar en onafhankelijk, met behoud van hun eigen dienstverleningsconcept. Ze zullen samenwerken met andere labels binnen het netwerk voor gezamenlijke klanten, terwijl bestaande samenwerkingen met andere partners intact blijven.

Falke & Verbaan logo
Over Falke & Verbaan
Referentie

Over Falke & Verbaan

Falke & Verbaan is een adviesbureau, opgericht in 1991 en gevestigd in Eindhoven, dat gespecialiseerd is in duurzame inzetbaarheid en verzuimmanagement. Met meer dan 100 consultants, verzuimcoaches en trainers, ondersteunen ze voornamelijk grote organisaties door middel van een gedragsmatige visie op verzuim. Hun diensten omvatten onder andere de implementatie van zelfregie, advies over arbodienstverlening, verzuim coaching en casemanagement. Ze bieden ook oplossingen zoals organisatieanalyses, trainingen voor leidinggevenden, en groepsinterventies als Perspectief op Werk (POW), die aansluiten op de missie van het Zorg van de Zaak Netwerk: ‘Iedereen sterker aan het werk’.

Referentie

Over Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is een toonaangevend bedrijfsgezondheidsnetwerk in Nederland, gericht op de ontwikkeling van vitale organisaties en de versterking van medewerkers in hun eigen regie over gezondheid, werk en leven. Het netwerk omvat arbodiensten en interventiebedrijven die samen integrale oplossingen bieden voor een positieve werkcultuur, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zorg van de Zaak ondersteunt organisaties en medewerkers bij persoonlijke tegenslagen, re-integratie, en het omgaan met werk gerelateerde risico’s door middel van trainingen en coaching. Met specialistische kennis van verschillende sectoren en regio’s werkt Zorg van de Zaak nauw samen met verzekeraars en partners om op maat gemaakte programma’s te bieden.

Over Zorg van de Zaak
Rol van Match Plan x Falke & Verbaan
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Falke & Verbaan begeleid bij analyses en een waardebepaling van de onderneming voor het bepalen van de uiteindelijke verkoopprijs. Daarnaast hebben wij de Letter of Intent (LOI) beoordeeld en advies gegeven.

De opdracht is succesvol uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Erik Smidt, Rens Knevels en Matthias Duijzer.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV