Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - OMA

OMA – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van OMA
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt OMA bij de waardebepaling van het kantoor

Match Plan heeft OMA begeleid bij de waardebepaling van het kantoor. De waardering van OMA is opgesteld als een update van de waardering die wij eerder in 2018 hebben uitgevoerd.

Logo_OMA_Office_Metropolitan_Architecture
Over OMA
Referentie

Over OMA

OMA is een architectenbureau opgericht in 1975 met het hoofdkantoor in Rotterdam. Het bureau wordt geleid door acht partners en staat bekend om zijn innovatieve benadering van architectuur, stedenbouw en culturele analyse. OMA analyseert diepgaand stedelijke contexten, socioculturele patronen en technologische ontwikkelingen voor hun ontwerpen. OMA heeft projecten van verschillende schalen gerealiseerd in Europa, Azië, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Afrika. Naast architectuur is OMA ook actief in onderzoek en publicaties over actuele architecturale vraagstukken.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van OMA ondersteund bij de waardering van het kantoor. De opdracht is uitgevoerd door een high-level waardering te maken volgens de Discounted Cash Flow (DCF)-methode. Deze waarderingsopdracht is uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters, Sven Aaldering en Domino Karamat.

Rol van Match Plan x OMA
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV