Menu Sluiten
Sluiten
Waardebepaling bij conflicten
Lees verder
Terug naar waardebepaling bedrijf
Waardebepaling bedrijf

Waardebepaling bij geschillen of conflicten

Bent u in een geschil of conflict terechtgekomen rondom de waarde van een onderneming? En komt u er in onderling overleg niet uit? Dan zijn wij u graag van dienst. Onze beëdigde Register Valuators kunnen in deze situaties als onafhankelijke partij uitkomst bieden met waardebepalingen conflicten. Hierbij kan één van onze specialisten u als partijdeskundige bijstaan, maar wij kunnen ook als onafhankelijke deskundige voor meerdere partijen een bindend advies uitbrengen. In sommige gevallen gebeurt dit als gevolg van de benoeming door de rechter. Onze Register Valuators zijn gespecialiseerd om te bemiddelen in de drie onderstaande situaties:

  • Waardebepaling conflicten tussen aandeelhouders
  • Waardebepaling in het kader van echtscheidingen
  • Economische schadeberekeningen/vermogensschade

Interesse in het laten uitvoeren van een waardebepaling bij conflicten? Plan dan nu uw gratis adviesgesprek in:

</div class>

Creating value together

Waardebepaling conflicten

Om de waarde van een onderneming nauwkeurig vast te stellen wordt er door één van onze Register Valuators onderzoek gedaan naar de verdiencapaciteit van het bedrijf. Deze wordt vervolgens afgewogen tegen de risico’s die er voor de onderneming zijn. Natuurlijk zijn de in het verleden behaalde resultaten relevant, maar een waardebepaling die enkel gebaseerd is op eerder behaalde successen kan een totaal verkeerd beeld schetsen. Daarom bekijken we voor een betrouwbare waardebepaling naar een aantal essentiële elementen. Onze waarderingsspecialisten behoren hierin tot de beste in Nederland. Van de circa 300 actieve Register Valuators in Nederland zijn er vijf werkzaam binnen het team van Match Plan. Zo verzekeren wij u van een kundig en betrouwbaar waarderingsrapport.

“Wij hadden een waardebepaling nodig voor onze accountant. Ik had goede ervaringen met Match Plan als organisatie. Ik kende de mensen die daar werkten en prijstechnisch gezien was het interessant.” – Gerald Pikkemaat, Directeur Bisbee Flexonderwijs

Match Plan begeleidt Bisbee Flexonderwijs met een high level waardering.

Gerald Pikkemaat - interview - waardebepaling bedrijf
Onze referenties

Referenties waardebepaling

Laden..
Richard Peeters - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Richard Peeters RV Over drs. Richard Peeters RV