Overnameadviseur Marketing, IT & Online


Match Plan heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in overnames binnen de Marketing, IT & Online branche. Dat heeft ertoe geleid dat wij een groot netwerk en veel specifieke branche kennis hebben. Zo hebben wij veel ervaring met zaken als financieringsstructuren, bedrijfsstructuren, juridische aspecten en het vaststellen van de juist ondernemingswaarde zoals de waardebepaling website, applicatie of webproject. Het team van Match Plan begeleidt u in het gehele proces tijdens zowel een verkoop, een fusie, een waardering of de aankoop van een onderneming.

Referenties binnen de branche

Match Plan is specialist op het gebied van overnames binnen Marketing, IT en Online branche. Zo hebben wij eerder bedrijven zoals Kick ICT, Happy Horizon, ProSpex, Doosopmaat.nl, Translation Kings, Webscale, Delta-N, ezCompany, Klantenvertellen.nl, Indian Summer Technologies, Nováccent, Geldlenen.be en Diesis begeleid bij een overname of waardering. Vanwege de privacy plaatsen wij niet al onze referenties op de website. Als u meer informatie wilt kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.

Uw bedrijf in de Marketing, IT of Online branche verkopen?

Wij begeleiden u in het volledige traject. Dus van het eerste kennismakingsgesprek tot uiteindelijk de overdracht bij de notaris. Ook wanneer u zelf nog geen koper op het oog heeft gaan wij actief op zoek naar potentiële kopers. Ons grote netwerk binnen de branche en kennis van de vele (internationale) organisaties en investeerders levert hierin een groot voordeel op.

Meer informatie over onze begeleiding tijdens een verkooptraject? Kijk hier.

Een bedrijf in de Marketing, IT of Online branche kopen?

Wij bespreken graag met u de wensen en gaan actief voor u op zoek naar een onderneming die bij uw wensen aansluit. Ook hierin levert ons grote netwerk en branchekennis een groot voordeel op.

Meer informatie over onze begeleiding tijdens een aankooptraject? Kijk hier.

Uw bedrijf in de Marketing, IT of Online Branche laten waarderen?

Match Plan is lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators en heeft drie officiële Register Valuators binnen het eigen team. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de waardebepaling van digitale producten. Deze product- en marktkennis is belangrijk voor het vaststellen van de juiste waarde van uw organisatie.

Meer informatie over het waarderen van uw bedrijf? Kijk hier.

Waarom een gespecialiseerd overnameadviseur?

Als gespecialiseerd overnameadviseur in de Marketing, IT en Online branche draagt Match Plan substantieel bij aan het succesvol verloop van een aankoop- of verkooptraject. Zo hebben wij uitgebreide kennis van de markt en diens ontwikkelingen. Daarnaast staan wij in contact met een groot netwerk van (internationale) organisaties en investeerders. Ook hebben wij veel kennis over branche specifieke elementen zoals financiering- lease- en bedrijfsstructuren. Aangezien wij binnen ons eigen team ook onafhankelijke juridische- en financieringsspecialisten hebben kunnen wij het volledige aan- of verkooptraject zelf begeleiden.

Schakel Match Plan in als uw overnameadviseur

Als corporate finance specialist zijn wij uw partner tijdens het volledige aan- of verkoopproces. U kunt hierbij denken aan financiële, commerciële en juridische ondersteuning. Onze adviseurs hebben al meerder dan 300 overnames succesvol begeleid. U kunt onze klantervaringen – zoals Happy Horizon, ezCompanyTranslation Kings en Klantenvertellen.nl – nalezen. Als u meer informatie wilt of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons wil inplannen bel dan naar +31 70 324 41 03, vul het contactformulier in op de website of stuur een email naar info@matchplan.nl. Wij staan u graag te woord.